Verzending

Een bestelling wordt binnen de 1 tot 2 werkdagen geleverd voor een webshop order, tenzij anders aangeven op de productpagina. De levering is gratis wanneer je aankoopbedrag groter is dan € 70. Als het aankoopbedrag lager is dan € 70 betaal je € 6 verzenkosten. Een bestelling wordt binnen de 2 tot 3 werkdagen geleverd voor een winkelafhaling, tenzij anders aangeven op de productpagina. Voor een zending naar Hongarije, Polen, Ierland, Portugal, Spanje, Italië. wordt € 10 aangerekend. Voor een zending naar Finland en Zweden wordt €15 aangerekend. 

Je kan kiezen tussen vier verschillende verzendmethodes: een levering aan huis, een levering in een pakjesautomaat, een levering in één van onze winkels of een levering in een Bpost afhaalpunt.

1. Levering aan huis 

Je hebt gekozen voor een thuislevering, dan kan je via de Bpost tracking je pakketje volgen. Zodra je bestelling bij ons vertrokken is, krijg je een e-mail over de status van je zending. De status van je bestelling kan je ook altijd in je account terugvinden.

Mijn pakje wordt vandaag geleverd en ik ben niet thuis, wat nu?

Levering met Bpost:

Als je niet thuis bent, wordt het pakje in de brievenbus achtergelaten. Is het pakje te groot om in de bus te stoppen? Dan wordt de bestelling in het dichtstbijzijnde postkantoor of postpunt geleverd. Vervolgens heb je 10 kalenderdagen de tijd om het pakje daar op te halen. In het postkantoor of postpunt meld je je aan met behulp van je identiteitskaart alsook het briefje dat je van Bpost in de bus hebt gekregen. Een eventuele tweede aanbieding kan je online aanvragen. Meer informatie hieromtrent vind je eveneens op het briefje.

 

2. Levering in onze Premium Sport winkel 

Sinds kort zijn al onze winkels ook afhaalpunten. Woon je in de buurt van één van onze winkels? Dan kan je deze winkel kiezen als pick-up point. Zoek je een winkel bij jou in de buurt? Neem dan snel een kijkje op onze winkelpagina, klik hier

 3. Levering in een Bpost afhaalpunt
 
Een Bpost afhaalpunt is een handig alternatief voor een levering aan huis. Als je voor afhaalpunt kiest, krijg je een overzicht van alle afhaalpunten bij jou in de buurt. Mogelijke afhaalpunten zijn: krantenwinkel, bloemenwinkel, wijnhandel, benzinestation, supermarkt, enz. Handig om weten is dat de meeste afhaalpunten open zijn in het weekend.

Zodra je bestelling bij ons vertrokken is, krijg je een e-mail over de status van je zending en kan je volgen vanaf wanneer je het pakje kan afhalen in het Bpost afhaalpunt. De status van je bestelling kan je ook altijd in je account terugvinden.

 

4. Levering in een pakjesautomaat

Je pakje zelf afhalen en dat de klok rond elke dag van de week? Kies een Bpost pakjesautomaat bij jou in de buurt voor de ophaling van jouw pakje. De Bpost pakjesautomaten staan verspreid over heel België.

Zodra je bestelling bij ons vertrokken is, krijg je een e-mail over de status van je zending en kan je volgen vanaf wanneer je het pakje kan afhalen in het Bpost pakjesautomaat. De status van je bestelling kan je ook altijd in je account terugvinden.

 

 Mijn Track & Trace link zegt niets

Veranderd de status van je tracking niet? Dan heeft Bpost jouw tracking nog niet verwerkt.  De status van je zending wordt doorgaans enkele uren na ontvangst door de koerier aangepast. Is de zending na 2 werkdagen nog steeds niet van status veranderd? Neem dan even contact op met [email protected] 

Hulp nodig? Neem contact op met onze klantenservice.

  • icoon-klantenservice-chat
   Live chat

   Chat met een medewerker

   Ma - Vr: 9u - 17u

  • icoon-klantenservice-telefoon
   Telefoon

   Bel met een medewerker

   +32 (0)15 76 78 06

  • icoon-klantenservice-mail
   E-mail

   Stuur een mail naar

   [email protected]