Wintersport

Sneeuwpret kan je op zo veel manieren en op diverse niveaus beleven. Maar Premium Sport heeft een grote variëteit aan wintersport hardware, gear en wear om je vakantie hoog tussen besneeuwde bergtoppen tot een onvergetelijk succes te maken.

 • Ski's & Snowboards: Premium Sport experts kiezen elk seizoen de beste skilatten en snowboard plankken uit voor een bijzonder gevarieerd aanbod waarin je ongeacht je skills ongetwijfeld een match vindt.
 • Ski & snowboard boots: met of zonder bindingen, de belevenis van bochten nemen, ollies doen, turns aan bliksemsnelheden, footwear geeft de pop van de ski's en snowboards door aan je lichaam. Voel de adrenaline alvast pompen bij de grote keuze.
 • Wintersportmode: alles om je van kop tot teen warm in te duffelen met genoeg bewegingsvrijheid om van de gekozen moeilijkhesheidsgraad van de piste te genieten. Sokken, sjaals, mutsen, handschoenen, winteerjassen, gevoerde broeken, thermisch odnergoed. United Brands isoleert de beste kleding voor je.
 • Wintersport accessoires: skibrillen en skihelmen ontbreken in geen enkele outfit. Pemium Sport speelt niet met je veiligheid: alleen de best geteste modellen hoofd- en oogbeschermers halen ons assortiment.

 

Geslacht
Merk
Kleur
Maat

Artikelen 1 tot 20 van 840 in totaal

per pagina

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

Artikelen 1 tot 20 van 840 in totaal

per pagina

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

Hulp nodig? Neem contact op met onze klantenservice.

  • icoon-klantenservice-chat
   Live chat

   Chat met een medewerker

   Ma - Vr: 9u - 17u

  • icoon-klantenservice-telefoon
   Telefoon

   Bel met een medewerker

   +32 (0)15 76 78 06

  • icoon-klantenservice-mail
   E-mail

   Stuur een mail naar

   [email protected]