Retour

Ben je na ontvangst van de goederen toch niet  tevreden met je aankoop? Geen probleem! Bij PM Yellowstone BVBA heb je 21 dagen retourrecht. Je kan het product gratis retour sturen met behulp van de retoursticker die bij je pakje werd geleverd. Een artikel retour sturen is gratis voor een terugzending vanuit België en Nederland. Stuur je een artikel retour vanuit een ander EU-land dan mag je een koerier naar keuze raadplegen.

Gebruik bij voorkeur de originele verpakking. Is deze niet meer in goede staat? Verpak de goederen dan zelf opnieuw zodat ze bij ons netjes en correct geleverd kunnen worden. Vul het retourformulier in en voeg het bij de artikelen die je terugstuurt. Kleef tot slot je retoursticker over het originele verzendlabel en breng je pakje naar het postkantoor.

Je kan het artikel ook binnen brengen in één van de PM Yellowstone BVBA winkels. Je kan in de winkel kiezen voor een ander product of een waardebon. Wens je een terugbetaling, dan dien je het retourformulier correct in te vullen en wordt dit nadien terugbetaald.

Retourneren kan onder volgende voorwaarden:

- Het retourformulier is volledig ingevuld.

- De originele labels zijn niet verwijderd.

- Het product is niet gepersonaliseerd (voetbalshirts of voetbalschoenen met een persoonlijke bedrukking of bindingen op maat geboord op ski's).

- Schoenen zitten in de originele schoendoos.

- Het product is niet beschadigd.

Als je artikelen terugzendt, krijg je de waarde van het artikel terugbetaald. De transportkosten worden niet terugbetaald. Van zodra wij de retour hebben ontvangen, ontvang je een bevestigingsmail. De terugbetaling gebeurt via het betaalmiddel waarmee je de originele bestelling hebt geplaatst. De terugbetalingsprocedure wordt afgerond binnen de 14 dagen of 10 werkdagen voor een webshop bestelling. De terugbetalingsprocedure wordt afgerond binnen de 30 dagen of 20 werkdagen voor een kiosk bestelling. 

Producten die bij aankomst beschadigd blijken, kan je binnen de retourtermijn terugsturen. Indien de beschadiging door de klant zelf werd aangebracht kunnen wij geen garantie verlenen.

Vragen over de retourprocedure? Contacteer ons via [email protected] of per telefoon op volgend nummer +32(0)15 767806.

Hulp nodig? Neem contact op met onze klantenservice.

  • icoon-klantenservice-chat
   Live chat

   Chat met een medewerker

   Ma - Vr: 9u - 17u

  • icoon-klantenservice-telefoon
   Telefoon

   Bel met een medewerker

   +32 (0)15 76 78 06

  • icoon-klantenservice-mail
   E-mail

   Stuur een mail naar

   [email protected]