A propos de nous

banner-wiezijnwij
 

Premium Sport is dé wintersport speciaalzaak in Sint-Katelijne-Waver. In 1984 opende het de eerste shop onder de naam PM Sport. Als pionier in de verkoop van wintersportkleding en -uitrusting groeide het Vlaams familiebedrijf uit tot United Brands met vestigingen over heel Vlaanderen. Met de groeiende populariteit van wintersportvakanties, groeide het aanbod aan ski’s, snowboards, kleding, boots, helmen en accessoires mee. United Brands bouwde een stevige reputatie in kennis en expertise op in deze niche markt.  

Met Premium Sport keren we terug naar onze roots. Maar we bouwen verder op onze wintersport expertise die onlosmakelijk deel uitmaakt van ons DNA. Premium Sport gaat u een gefocust aanbod aan ski- en snowboardkleding en de laatste nieuwe hardware van topmerken aanbieden. Op basis van onze ervaringen, kennis en expertise selecteren we voor u al het beste wat er op de markt te verkrijgen is. Zo kunt u gericht kiezen in functie van uw specifieke wensen en behoeften. En met de praktische tips en advies van onze medewerkers vinden we de juiste match!

Premium Sport bespaart u tijd en geld. Het passen en individualiseren van ski- en snowboardboots is een praktisch voorbeeld: als enige store in België de Fischer Vacuum 3D Scan om de perfecte voetafdruk te maken en de ideale match met de juiste skiboot te vinden. U zoekt het juiste type ski, snowboard, helm of skibril die bij uw stijl of eisen past? Onze expert medewerkers hebben altijd een antwoord voor u!

Premium Sport gaat verder dan u alleen met raad en daad bijstaan. Ons gespecialiseerd onderhoudsatelier heeft de meest recente en modernste toestellen om ski’s, snowboards en andere uitrusting 100% gebruiksklaar te maken. Van simpel waxen van de base, tot herstellingen van scheurtjes of andere reparaties. Uw hardware krijgt een deskundige opfrisbeurt!

Wilt u liever materiaal huren voor die ene week wintersportvakantie? Tegen correcte prijzen kan u uw ski’s en snowboards huren voor een bepaalde periode. Scherpe prijzen is wat u ook vindt in de Premium Sport store, zowel in onze fysieke winkel in Sint-Katelijne-Waver, als in onze online webshop. Zo heeft u de keuze: direct passen en meenemen in onze winkel, of online bestellen en zelf afhalen of binnen 1 dag (in België) laten bezorgen.

Ons aanbod beperkt zich niet enkel tot wintersport. Voor de enthousiaste en gedreven sportieveling is er een ruime keuze aan kleding, schoenen en accessoires uit een selectie van topmerken. Voor populaire sporten - waaronder tennis, fitness, voetbal, zwemmen en lopen - is Premium Sport je beste keuze.

U wilt uw passie voor sport met de best mogelijk outfit en hardware beleven? Premium Sport en de jarenlange opgebouwde expertise zijn uw garantie op een onvergetelijke sportieve beleving!

Besoin d'aide? Prenez contact avec notre service clientèle!

  • icoon-klantenservice-chat
   Live chat

   Chat avec notre personnel

   Lu - Ve: 9h - 17h

  • icoon-klantenservice-chat
   Téléphone

   Téléphonez avec notre personnel

   +32 (0)15 76 78 06

   Pas disponible au 1 & 2 novembre

  • icoon-klantenservice-mail
   E-mail

   Envoyez un mail à

   [email protected]